Kategorier
Arbeidsgiver

Gammel gretten gubbe søkes

Vikariat utlyses. Gammel gretten gubbe trengs til å skrive blogginnlegg. Solen skinner på meg, og det uten at jeg sprekker. Tiden strekker ikke helt til når det kommer til blogging. Gammel er jeg heller ikke lenger.

Dagene går stort sett med til å sette opp gjerde. Sesongen har kommet i gang og jobbene siger inn. Vi er nå sikret arbeid til ut i juni. Konkursspøkelset henger et annet sted akkurat nå. Godt det stakk av. Det er selvfølgelig fortsatt særdeles spennende å følge med på den økonomiske utviklingen for Norge og vanskelige avgjørelser er bare utsatt. Hvordan markedet er i 2021 vites ei. Bekymringene står i kø, for den som vil.

3 mann er under opplæring. Etter skoleslutt kommer enda to mann. Det er gøy. Jeg liker å se læring skje. Det er lett å jobbe med motiverte mennesker. Snart er de helt selvgående når det kommer til gjerding. Forhåpentligvis er motivasjonen enda større for å lære elvesportbiten. Elvesportbiten er tross alt den delen av firmaet som trakk til seg disse ansatte. Kanskje går denne sesongen til kvalitets- og kvantitetstrening av guider. Da står vi bedre rustet for neste sesong. Timer i rennende vann er det gode liv. Blir det mange av dem, med eller uten kunder, så er jeg godt fornøyd.

Logistikken rundt corona er selvfølgelig en ekstra utfordring, men logistikk kan ordnes. Kanskje blir det 16-17 timers dager for å komme i land, men det sliter lite i forhold til usikkerheten jeg hadde rundt arbeidsmengde og potensielle «oppsigelser». Overskudd er en ting. Arbeidsgiveransvaret er noe annet. I krisetid tynger det andre ubehagelig mye.

Det er også vanskelig å våre gretten i Oslo. Venner står i kø for å treffe meg, og jeg står i kø for å treffe dem. I dag hjalp jeg en venninne å skru sammen et spisebord før jeg kuttet internettforbindelsen hennes. Har ikke hørt fra henne siden. På ettermiddagen ble det to øl i parken med to andre venner. Mulig det var ryktet om internettreparasjonen som gjorde at de foretrakk å møte meg mange kilometer hjemmefra. Koselig var det.

Om ingen søker vikariatet som gammel gretten gubbe, så blir løsningen at jeg fokuserer mer på kneet og leddbåndskaden. Selv om jeg hindres lite av skaden i daglige, så kan jeg greie å mobilisere mange gretne tanker rundt kneet. I dag voldte det for så vidt ingen større problemer enn skikkelig rørleggersprekk på IKEA. Bukser som er vide nok til å inneholde en kneskinne har andre ulemper. Kunne selvfølgelig løst problemet med belte, men selvfølgelig manglet belte i klesskapet her.

Det blir spennende å høre hva fysioterapeuten sier om kneet den 15. juni. Jeg mistenker at han sier jeg er 25 år igjen. I så fall blir vikariatet som gammel gretten gubbe utvidet til fast stilling.  

Legg inn en kommentar