Kategorier
Ukategorisert

Grillparty

Hva var vel verden uten alle omveier og humper? I går sluttet jeg tidlig for å rekke grillparty. Nå kan det sikkert diskuteres om 18.15 er tidlig, og om grillparty bør inkludere flere enn 1, men …

Det er kjedelig i Valdres. Her må jeg barke alene. På Grønland der jeg bor barker vi sammen. I det minste om vi forholder oss til rikspressen.

Før dere begynner å diskutere, noe dere muligens ikke gjør, men siden en kun kjenner seg selv på seg selv tror jeg folk diskuterer med seg selv, vil jeg oppklare noen ting. 18.15 er muligens ikke tidlig å avslutte dagen for folk flest, men siden jeg startet arbeidsdagen 15.30 ble det tidlig. Og jeg skulle grille alene, men kaller det grillparty, siden det kreves for å underbygge et eventuelt poeng i bloggen.

Jeg suste altså retning hjem 18.15 for grillparty. Halvveis hjem kom det en ulyd i traktoren. Jeg stoppet. Ulyder i motorer er absolutt ikke mitt fagfelt, men stoppe kan jeg. Og ringe en venn kan jeg også. Det var trøbbel i motoren.

Vi skrudde og reparerte. Det tok tid. Traktor er gresk for meg. De som snakker traktorgresk sier feilen ikke hadde noe med sjåføren å gjøre. Og det er jeg jo glad for. Så håper jeg hjerne kjøper dette poenget etter hvert. At livet rett og slett byr på drøssevis av tilfeldigheter, uten dypere mening.

Nå surrer tanker rundt i hodet mitt. Har traktorer grill? Om traktorer har grill, så sitter vel uansett ikke vifta i grillen? Og har jeg rett i dette så ble det rett og slett ingen grillparty på meg i kveld.

Vet ikke om det undrer meg, gleder meg. Tror egentlig jeg bare tar det til etterretning. Det finnes faktisk folk som har større entusiasme rundt skifting av grill på bil enn de har av grillmat. Som skigardsmontør med 60 studiepoeng i norsk vil jeg bare sitere Obstfelder: «Jeg må ha havnet på feil klode. Her er så underlig».  

Legg inn en kommentar